Vara asta, la Conectoo se lucreaza de zor

Desi este vara si probabil multa lume este plecata in vacanta, colegii nostri muncesc de zor pentru a pregati noul Conectoo care va fi disponibil incepand din toamna. Pentru a pregati aceasta lansare, incepand cu luna August, am operat urmatoarele modificari privind politica noastra comerciala:

1. GRATUIT pentru pana la 2.000 de abonati, maxim 12.000 mesaje trimise lunar.

De ce am realizat aceasta modificare? Am investit foarte mult in ultima perioada in dezvoltarea platformei si ne dorim ca aceasta sa fie testata de cat mai multi oameni pentru ca avem certitudinea ca va va place ceea ce veti descoperi in noul Conectoo.

Credem ca cele 12.000 de mesaje trimise lunar sunt suficiente pentru un numar de 2.000 de abonati (in medie 6 trimiteri pe luna). Puteti face oricand upgrade la un numar NELIMITAT de trimiteri pentru doar 19 euro / luna (cel mai mic abonament platit).

2. Abonamente TRIMITERI NELIMITATE, pana la 100.000 de abonati:
-> maxim 5.000 de abonati = 19 euro / luna
-> maxim 10.000 abonati = 39 euro / luna
-> maxim 25.000 abonati = 79 euro / luna
-> maxim 50.000 abonati = 139 euro / luna
-> maxim 100.000 abonati = 249 euro / luna

De ce aceste modificari? Am urmarit sa oferim clientilor nostri, alaturi de cea mai buna platforma si de cele mai bune servicii si cel mai bun pret existent in piata.

Stim ca e greu sa le ai pe toate (produs, serviciu si pret) insa facem eforturi sustinute pentru a livra cea mai buna solutie de e-mail marketing din Romania (ne concentram destul de mult in ultima perioada si pe internationalizare).

Cum va afecta aceasta modificare clientii existenti? Simplu: toti clientii cu abonamente de pana la 100.000 de abonati vor beneficia incepand din luna August de cele mai bune preturi pentru serviciile de e-mail marketing. Migrarea pe noile abonamente se va face automat, astfel incat la finalul lunii clientii vor fi facturati conform noii grile de abonamente.

3. Pentru clientii cu peste 100.000 de abonati nu exista abonamente standard.
Pentru fiecare client vor exista oferte comerciale personalizate si adaptate nevoilor specifice.
Oferta va tine cont de marimea bazei de date, frecventa de trimitere si serviciile aditionale.
Ceea ce va putem asigura insa este ca veti avea cea mai buna oferta existenta in piata.

Puteti consulta lista noilor abonamente Conectoo aici.
Va stam oricand la dispozitie cu consultanta si strategie pentru e-mail marketing.

Conectoo---facebook-1-april_2

Ce urmeaza pentru Conectoo? Incepand cu luna Septembrie vom avea disponibila o noua versiune care vine cu o multime de noi functionalitati extrem de importante: modul de A/B testing, marketing automation si foarte multe imbunatatiri in platforma realizate in baza experientei de pana acum si a cerintelor exprimate de clientii nostri.

Daca vreti sa testati noua platforma inainte de lansare, o puteti face aici. Accesul se face cu aceleasi date de autentificare folosite pana acum in Conectoo (pentru cei care au cont in platforma) sau prin crearea unui cont nou in pagina de inregistrare.

Asteptam in continuare de la voi sugestii privind platforma si serviciile Conectoo!
Va multumim pentru ca ne sunteti alaturi!

Echipa Conectoo

O părere despre “Vara asta, la Conectoo se lucreaza de zor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.