Oldies but goldies

“Vindem baza de date cu 2.000.000 adrese de e-mail, cuprinzand atat adrese ale persoanelor juridice cat si ale persoanelor fizice cu domiciliul in Romania, la cel mai mic pret de pe piata!

Va puteti promova acum afacerea sau ideile dumneavoastra, prin mail, in cel mai ieftin mod cu putinta, cu impact maxim. La achizitionarea pachetului veti primi in mod GRATUIT si un program de trimitere a e-mailurilor care poate trimite pana la 50.000 de mailuri pe ora, program care in mod normal ar costa 100 Euro.

Aveti asadar toate premizele unei promovari IEFTINE si de succes, tinand cont cati bani ar trebui sa investiti in publicitatea clasica, asa incat reclama dumneavoastra sa fie vazuta de 2 milioane de oameni. Pretul bazei de date care include cele 2 milioane de mailuri si al programului de trimitere oferit gratuit este 500 RON.

Pentru comenzi si detalii ne puteti scrie la adresa de mail: ******@gmail.com”.

Anuntul de mai sus a circulat intens pe mailuri in cursul lunii trecute, si ne-a lasat pe multi dintre noi muti de uimire fata de asa o (ma scuzati) magarie.

Daca va place anuntul de mai sus si va ganditi sa ii dati curs, Conectoo va sta la dispozitie cu o lista de alte servicii de newslettering pe care le-ati putea utiliza. Succes !

Tudor Iacob

Scris de Tudor Iacob. Pe blogul Conectoo gasesti resurse utile care te ajuta la optimizarea activitatii tale de email marketing. Afla totul despre cum poti creste vanzarile tale prin newsletter. Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noastre articole pe email.

O părere despre “Oldies but goldies

 1. Salut Bogdan,

  Da, am avut de-a face cu astfel de propuneri pe care le primeau clientii nostri prin email. Argumentul legalitatii nu intotdeauna are puterea necesara insa sunt alte doua foarte bune pe care le intelege mai orice decision maker:
  – firma e mare, deci potentialul unui efect negativ datorita spamului creste cu cat firma are veniturile necesare ca sa poata plati eventuale daune celor deranjati de mesajul publicitar
  – infrastructura necesara trimiterii de spam e foarte greu de mentinut datorita filtrelor si protectiilor din ziua de azi

  Cu alte cuvinte, pana la urma oricine intelege pana la urma ca e mai bine sa fii safe than sorry si sa ai un plan de marketing civilizat.

  my 2 cents
  Radu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.