back

In ultima luna am avut multe de facut. Clienti noi, idei noi, functii noi. O sa va povestesc despre fiecare dintre ele in posturile ce urmeaza. Intre taskurile astea, s-a insurubat inca unul, ce ma tine de obicei la 3.80 V in fiecare an aproximativ 2 luni, si impinge ziua de munca spre 14 ore/zi.

Este vorba despre „Stagii pe Bune” (www.stagiipebune.ro), un proiect de stagiatura pentru studentii in IT&C pe care l-am inceput in urma cu 4 ani alaturi de fosti colegi din Facultatea de Automatica si Calculatoare. Cu bune si rele, proiectul a mers an de an mai departe, ajungand sa se desfasoare la nivel national si sa centralizeze cateva sute de stagii in fiecare an. Bravo noua 🙂

De anul acesta, Conectoo a devenit partener al Stagii pe Bune , gestionand trimiterea newsletterelor proiectului. Si pentru ca am constatat ca ajutorul e binevenit, vom cauta in perioada urmatoare sa extindem aceasta colaborare cu mai multe ONG-uri semnificative din Romania.

Tudor Iacob

Scris de Tudor Iacob. Pe blogul Conectoo gasesti resurse utile care te ajuta la optimizarea activitatii tale de email marketing. Afla totul despre cum poti creste vanzarile tale prin newsletter. Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noastre articole pe email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.