Conectoo Anti-spam

Nu stiu daca v-am spus, probabil insa ati banuit deja datorita celor scrise pe blog, ca nu ne place deloc spam-ul. Am incercat, am facut cunostinta, dar nu, nu a mers si nu va merge. Conectoo este anti-spam.

Si pentru ca am vrut sa facem lucrul asta cunoscut, saptamana aceasta am inclus pe Conectoo o sectiune Anti-spam,  ce detaliaza toate masurile pe care le luam pentru a fi siguri ca nu trimitem spam, precum si un formular pentru rapoartarea posibilelor mesaje de spam livrate de catre Conectoo.

Cele doua pot fi accesate din orice pagina a sitului, linkurile se gasesc in partea de jos:

linkuri anti-spam

Formularul de raportare a posibilelor mesaje de spam contine cateva campuri necesare pentru a identifica expeditorul si destinatarul, iar cei care se grabesc foarte tare pot redirectiona mailul suspectat catre postmaster@conectoo.ro, fara nici un fel de alta explicatie:

formular anti-spam

Foarte probabil, in viitorul imediat vom include linkuri catre cele doua sectiuni in toate mesajele livrate de catre Conectoo, pentru toti clientii nostri.

Tudor Iacob

Scris de Tudor Iacob. Pe blogul Conectoo gasesti resurse utile care te ajuta la optimizarea activitatii tale de email marketing. Afla totul despre cum poti creste vanzarile tale prin newsletter. Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noastre articole pe email.

2 păreri despre “Conectoo Anti-spam

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.