Ne vedem la Cluj? Oferim 3 invitatii la Cluj-Napoca Business Days.

In ultimele 3 luni am incercat diverse evenimente unde am avut ocazia sa cunoastem oameni, sa ascultam si sa vorbim despre email marketing sau despre business in general.

Cele mai recente sunt Timisoara Business Days, unde am fost prezenti in calitate de parteneri si DPAD, unde am sustinut o prezentare despre „Campanii eficiente de email marketing”. Au fost experiente care au prins bine si pe care ne-am propus sa le imbunatatim. Asa ca pe 27 si 28 iunie vom fi la Cluj-Napoca Business Days, eveniment ce il sustinem in calitate de parteneri si unde de asemenea ne dorim sa cunoastem cititori ai blogului nostru si numai.

Evenimentele Business Days sunt centrate pe subiecte legate de antreprenoriat si management, ajungand la a 7-a editie, cea de la Cluj fiind a 2-a din acest an. Aici vor fi abordate 4 teme principale: strategia antreprenoriala, outsourcing, comunicare si PR in vremuri tulburi si strategia moderna de management al resurselor umane, toate acestea pe langa o oportunitate de networking consistenta. In total, vor fi peste 50 de speakeri, conferinte, workshop-uri, mese rotunde, sesiuni de networking de tip BNI, micro-intalniri si sesiuni de matching.

Toate detaliile despre structura evenimentului se gasesc pe site-ul Cluj-Napoca Business Days.

Invitatiile pe care le oferim gratuit cititorilor blogului nostru sunt in valoare de 100 de EUR si sunt de tip acces full pentru 2 zile la locatia evenimentului, Grand Hotel Italia (cu voucher de 15% discount in restaurantele partenere pentru servirea pranzului). Daca vrei sa fii prezent, te invitam la un concurs, foarte simplu.

Ce trebuie sa faci pentru a primi o invitatie?

1. Lasa un comentariu la acest articol in care scrii 3 elemente ale unui email pe care le-ai testa inainte de a incepe o campanie.

2. Scrie pe Twitter cele 3 elemente, mentionand @conectoo pentru a putea urmari mesajele.

Detalii despre concurs:

– cele 3 invitatii la Cluj-Napoca Business Days vor fi oferite in ordinea postarii comentariilor;
– comentariul trebuie sa contina o adresa de email valida;
– o persoana se poate inscrie la concurs doar cu un singur comentariu;
– castigatorii vor fi anuntati vineri dimineata, 22 iunie.

Vezi aici toate beneficiile invitatiei cu acces full.

[later edit]: Felicitari Cezara Carteș, Alexandra Gună si Cristina Malita pentru invitatiile castigate. Am trimis detalii pe email. Ne intalnim la Cluj!

Tudor Iacob

Scris de Tudor Iacob. Pe blogul Conectoo gasesti resurse utile care te ajuta la optimizarea activitatii tale de email marketing. Afla totul despre cum poti creste vanzarile tale prin newsletter. Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noastre articole pe email.

5 păreri despre “Ne vedem la Cluj? Oferim 3 invitatii la Cluj-Napoca Business Days.

  1. Subiectul e-mail-ului, landing page-ul și momentul cel mai oportun pentru trimiterea e-mail-ului.

  2. In functie de target, vizualizarea e-mailului in diferiti clienti de e-mail, un spam score rating si day and time pentru trimiterea mailului.

  3. As verifica daca atasementele sunt incarcate si trimise corect, as analiza  folosind o baza de date proprie de cuvinte cheie daca totul este „regulamentar”, asigurandu-ma in acest fel ca emailul meu va ajunge in inboxurile abonatilor si nu in spam, si ora si data trimiterii acestuia.

  4. 1.Livrabilitate (cum apare si in prezentare :),2. design interesant, captivant, 3. continutul sub forma unei povesti Multumesc 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.