Info: Email marketing vs. SPAM (prezentare)

La invitatia lui Ciprian, am prezentat la Marketing 24/7 cateva considerente si definitii despre ce  face ca email marketingul legitim sa se transforme in SPAM. De-a lungul timpului am observat ca foarte multi dintre clienti folosesc practici „gri” mai degraba din necunostinta, decat intentionat. Binenteles, excludem din start varianta „hai sa cumparam si lista asta” sau „adauga-i si pe cei care s-au inscris la alerte” 🙂

Drept urmare a rezultat prezentarea de mai jos care, desi este un pic mai tehnica pentru cei specializati in marketing si mai putin in emailing, poate fi folosita ca un ghid pentru limpezirea intrebarilor uzuale legate de bunele practici in email marketing.

PS: ultima editie a Marketing 24/7 mi s-a parut a fi cea mai buna de pana acum, plina cu informatii si discutii interesante, speakeri stapani pe situatie, felicitari Ciprian !

Tudor Iacob

Scris de Tudor Iacob. Pe blogul Conectoo gasesti resurse utile care te ajuta la optimizarea activitatii tale de email marketing. Afla totul despre cum poti creste vanzarile tale prin newsletter. Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noastre articole pe email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.