Conectoo lansează serviciul „Poştaşul Conectoo”!

Print

 

Începând cu ziua de miercuri, 1 aprilie, Conectoo anunţă serviciul offline, „Poştaşul Conectoo”. Este primul şi singurul serviciu de email marketing care are propriul poştaş.

Poştaşul Conectoo livrează informaţii direct la uşă, indiferent de oră, condiţii climatice, cantitate sau natura informaţiei ce trebuie livrată. Serviciul offline Poştaşul este opţional şi poate fi activat via email. Odată activat, utilizatorul Conectoo, atât cel care trimite informaţia, cât şi cel care o primeşte, va primi informaţiile care îl interesează prin viu grai sau sub forma unei scrisori, care va fi personal livrată de poştaş.

Informaţiile livrate de poştaş pot fi sortate în aşa fel încât numai informaţiile de interes să ajungă la uşa utilizatorului. Serviciul poştaşului este valabil în toate oraşele din ţară, dar cu preponderenţă în Bucureşti, Braşov, Suceava şi Craiova.

Eugen Potlog

Scris de Eugen Potlog. Pe blogul Conectoo gasesti resurse utile care te ajuta la optimizarea activitatii tale de email marketing. Afla totul despre cum poti creste vanzarile tale prin newsletter. Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noastre articole pe email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.