restart

Heloo,

au trecut 14 luni de cand am lansat Conectoo. O perioada in care ne-am propus sa ne maturizam, sa invatam cat mai multe despre email marketing si despre felul in care ne putem ajuta clientii.

Cu bune si cu rele, lunile au trecut. Am invatat si am progresat enorm, insa totdeauna se poate mai mult.  Am aflat multe despre nevoile clientilor, insa poate ca deabia acum ne-am gasit propriul drum.

Anul acesta a inceput bine: cativa clienti noi (ne pregatim sa-i prezentam pe toti saptamana viitoare), un sediu nou, colegi noi, servere noi, un site nou in lucru. Foarte multe lucruri noi, carora le vom adauga inca unul in curand: o viziune proaspata asupra email marketingului.

Urmeaza inca o calatorie palpitanta pentru noi, interesanta speram pentru voi, in care va invit sa ne insotiti: de saptamana asta, ne gasiti pe Twitter, Facebook si LinkedIn.

Tudor Iacob

Scris de Tudor Iacob. Pe blogul Conectoo gasesti resurse utile care te ajuta la optimizarea activitatii tale de email marketing. Afla totul despre cum poti creste vanzarile tale prin newsletter. Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noastre articole pe email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.