Episodul 1: Va rugam dezabonati-va (daca aveti cum)

Primesc in fiecare zi zeci de spamuri, insa unele sunt atat de interesante incat nu le pot pastra doar pentru mine.

Ieri primesc urmatorul mesaj :

Acest mesaj este o cerere de accept comunicari comerciale.

Buna ziua,

Firma noastra va prezinta o noutate tehnologica:

Intrerupatorul digital cu atingere tactila comandat din telecomanda. Se aprinde/stinge lumina fie prin atingere (senzor tactil) – nu ….

Evident, mesajul este foarte corect. Este o cerere de accept, nu spam. Intrebarea ar fi de unde au adresa mea. Si culmea, adresa nu era a mea ci cea de contact de la stagiipebune.ro, adica contact@stagiipebune.ro. Evident, culeasa de pe internet, pentru ca nici unul dintre cei ce lucreaza la stagii nu au abonat toata trupa la primit informatii comerciale. Ok, hai sa nu ii mai chinui pe oamenii astia, hai sa ne dezabonam … Si mergem catre ultima parte a mesajului :

Daca doriti sa primiti comunicari comerciale din partea firmei noastre va rugam sa dati un reply cu continutul ACCEPT, sau sa cereti o oferta. Adresa dumneavoastra a fost facuta publica pe internet, in cataloage sau in alte publicatii de profil. Daca doriti sa va stergeti din baza de date folosita – http://www.nsxtr.info Daca ati receptionat emailul nostru din greseala , ne cerem scuze si va rugam sa-l ignorati.

Excelent ! Dau click pe link. Imi spune sa introduc adresa de email (evident ca asta s-ar fi putut obtine dintr-un parametru, dar hai ca se mai intampla). O introduc. Mi se trimite mesaj de confirmare a dezabonarii. Nu il primesc o ora, o zi, doua zile, deloc.

Oare firma care se straduia sa imi vanda „intrerupatorul digital cu comanda tactila” nu a putut sa faca un test minimal al campaniei trimise ? Sau poate nu le-a pasat ? Oricum, mimarea legalitatii se numeste tot ilegalitate.

BEASTIE BOYS – SABOTAGE

Tudor Iacob

Scris de Tudor Iacob. Pe blogul Conectoo gasesti resurse utile care te ajuta la optimizarea activitatii tale de email marketing. Afla totul despre cum poti creste vanzarile tale prin newsletter. Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noastre articole pe email.

O părere despre “Episodul 1: Va rugam dezabonati-va (daca aveti cum)

  1. Stimate domn,
    Problema a fost generata de un atac de flood pe serverele noastre,realizat de un cunoscut provider de gazduire internet.Ne cerem scuze si va anuntam ca oricum adresa dvstra a fost stearsa din baza noastra de date.
    Cu stima,
    Sc Levim srl

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.